Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Termeni si conditii
\

Cum comand si platesc

Comanda prin site
Aceasta este metoda recomandata pentru a comanda produse deoarece:
- Produsul este identificat clar si orice erori sunt evitate;
- Aveti acces permanent la stadiul comenzii Dumneavoastra si la comentariile pe care consultantii nosti de vanzari le adauga acestei comenzi.

Pentru a lansa comenzi nu este necesar sa va inregistrati (adica sa va faceti un cont de client), ci doar sa completati formularul de comanda, folosind date de identificare valide, in pagina de prezentare a cosului de cumparaturi. Magazinul foloseste un cos de cumparaturi "virtual", in care dumneavoastra adaugati produse folosind butonul CUMPARA. Acest buton il puteti gasi in dreapta fiecarui produs, la lista de produse sau la pagina cu detaliile despre produs.

Dupa ce ati adaugat un produs in cos, se va deschide pagina unde este prezentat continutul cosului de cumparaturi.
Cand va decideti sa trimiteti comanda, e suficient sa decideti metoda de plata pentru a lansa comanda: "Plata la livrarea coletului", "Plata la ridicarea produselor" sau "Plata prin card".
Daca aveti alte observatii in legatura cu comanda, le puteti scrie la rubrica Comentarii.

Comanda telefonica
Pentru comenzi telefonice sunati la 0722.386.368 sau 021.224.0337 si unul dintre consultantii nostri va va prelua comanda. Aceasta va fi introdusa in site si veti primi un mesaj cuprinzand continutul cosului de cumparaturi.
Programul de preluare comenzi si furnizare de informatii este:
Luni-vineri: 10:00-18:00
Sambata si duminica: inchis
Site-ul se adreseaza cumparatorilor de pe teritoriul Romaniei

Plata cumparaturilor

Plata se poate face prin ordin de plata, in baza facturii trimise de echipa aventuria.ro, cu cardul prin sistemul de plata online mobilpay, ramburs la livrare sau cu numerar/ card la ridicare.


Livrarea produselor


Livrarea se va face astfel:
1. Livrarea comenzilor ce contin produse disponibile in stoc se face prin curier rapid, national. Comenzile cu valoare peste 1,000 RON beneficiaza de transport si ramburs gratuit, pentru cele sub aceasta valoare in cosul de cumparaturi se va specifica valoarea transportului in functie de valoarea cosului de cumparaturi.
2. Pentru comenzile ce contin produse ce nu sunt pe stoc vi se va solicita confirmarea termenului de livrare si doar atunci comanda va fi procesata.
Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de pe site-ul nostru se incadreaza intre 1 si 2 zile lucratoare din momentul inregistrarii si confirmarii comenzii. Comenzile speciale au termen de livrare de 10-14 zile.

Documente specifice

Documentele legale va sunt predate/trimise intotdeauna in original odata cu comanda. Va rugam sa verificati comenzile si sa sesizati in scris orice lipsa a unui document in momentul primirii. Conform Codului Fiscal art 155 alineatul (6), semnarea si stampilarea facturilor in original nu sunt obligatorii. Toate documentele care va sunt necesare (factura, proforma) sunt disponibile pentru a fi descarcate in cazul in care se ratacesc in contul Dumneavoastra de client, sectiunea istoric comenzi, la fiecare comanda in parte.

Politica de retur

Echipa aventuria.ro face tot posibilul pentru a oferi solutia adecvata fiecarui client. Este posibil ca unii dintre voi sa doreasca sa restituie produsele cumparate de la noi. Intelegem acest lucru si dorim sa va ajutam pe aceia dintre dvs. care dintr-un motiv sau altul doresc sa returneze produsele.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Conditiile de returnare/schimbare ale produselor sunt:

A. "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului". (O.U. 34/2014, art. 11 (1, 2)) Clientul are deplina libertate in selectia modalitatii de returnare a coletului, acesta fiind cel care va suporta in mod direct pretul transportului, in functie de preturile practicate de operatorul ales. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 14 zile calendaristice, prevazut pentru exercitarea acestui drept, incepe sa curga de la data primirii produsului de catre consumator, conform O.U. 34/2014, art. 9 (2). In cazul unui contract privind bunuri multiple comandate de consumator printr-o singura comanda si livrate separate, perioada de 14 zile se considera de la ziua la care clientul sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de catre consumator, in posesia fizica a ultimului produs comandat (O.U. 34/2014, art. 9 (2). Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit). SC NSD FACTOR SRL isi reverva dreptul de a refuza returnarea produsului daca acesta sau ambalajul sunt deteriorate sau prezinta urme de uzura. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile de la primirea returului. SC NSD FACTOR SRL nu accepta primirea coletelor trimise cu ramburs. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca nou, SC NSD FACTOR SRL isi rezerva dreptul de solicita o taxa pentru readucerea acestuia la stadiul initial (daca este posibil) sau, dupa caz, pentru a acoperi eventualele pierderi cauzate de deteriorarea produsului. Model de retragere: Trusted


B.Returnarea contravalorii produsului:

Returnarea contravalorii produsului se va face, conform O.U. 34/2014, art. 13, alin. 1, 2 si 3 Pentru orice aspect legat de retur sau alte nelamuriri, va rugam sa trimiteti un mail la [email protected], respectiv sa ne contactati la numarul de telefon prezent in site.

C. Produse livrate gresit sau care nu corespund specificatiilor de pe site
Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa contactati cat mai curand echipa aventuria.ro (telefon: 0722.386.368 sau 021.224.0337, email: office @ aventuria.ro ) pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de Aventuria.ro. Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti returna produsul pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de Aventuria.ro

Observatii generale:
Va recomandam sa utilizati serviciile de curierat, care permit urmarirea coletului. Nu suntem raspunzatori pentru coletele pierdute pe drumul catre noi.

Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Aventuria.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand folosind legatura "Termeni si conditii" din josul paginilor site-ului.

INTRODUCERE

Acest site este detinut si administrat de SC NSD FACTOR SRL.

SC NSD FACTOR SRL are sediul in str Salubritatii nr 27, sector 1, Bucuresti si are adresa de email office @ aventuria.ro. Este inmatriculata la Registrul Comertului sub numarul J40/545/2005, codul fiscal este RO17116159 si are contul IBAN RO63FNNB001802941464RO01 deschis la CreditEuropeBank. Capital social subscris si varsat: 2,000 RON.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului aventuria.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea aventuria.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul aventuria.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. In cazul in care doriti sa sesizati incalcari ale drepturilor de autor in continutul site-ului va rugam sa transmiteti un mesaj catre office @ aventuria.ro.

LEGATURI

SC NSD FACTOR SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR

SC NSD FACTOR SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul aventuria.ro si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" fara garantii de nici un fel. SC NSD FACTOR SRL nu ofera nici o garantie, nici in mod expres si nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc. SC NSD FACTOR SRL nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise in numele aventuria.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

MARCI

SC NSD FACTOR SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii NSD FACTOR SRL, fara acordul scris al acesteia.

ACCESUL LA SITE

SC NSD FACTOR SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii SC NSD FACTOR SRL, fara acordul scris al acesteia.

COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. SC NSD FACTOR SRL are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. SC NSD FACTOR SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii SC NSD FACTOR SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, societatii SC NSD FACTOR SRL si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.

SECURITATEA INFORMATIILOR

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. SC NSD FACTOR SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

DATE CU CARACTER PERSONAL

SC NSD FACTOR SRL, inregistrata ca operator de date cu caracter personal sub nr 24977, respecta legile in vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Aventuria.ro si SC NSD FACTOR SRL au obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este: servicii de comunicatii electronice si reclama, marketing si publicitate. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul stabilirii contactului cu clientii, in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si in scopul indeplinirii la timp si cu operativitate a livrarii comenzilor, precum si in scopuri de on-line. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor printr-o cerere scrisa, datata si semnata, trimisa la SC NSD FACTOR SRL, Str Salubritatii nr 27, Sector 1, Bucuresti. De asemenea refuzul dvs. expres de prelucrare a datelor personale care va privesc, va duce la incetarea oricaror prelucrari de date cu caracter personal in ceea ce va priveste. SC NSD FACTOR SRL face toate eforturile pentru protejarea informatiilor dumneavoastra in timpul transmiterii acestora intre computerul dumneavoastra si server-ul nostru. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

PARTENERI

SC NSD FACTOR SRL are contracte de revanzare (re-seller) cu reprezentanti importanti ai produselor prezente in magazinele noastre. Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri despre o anume marca sau un anume produs, clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului din Romania.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in stransa colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, SC NSD FACTOR SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii fiecarei marci. De asemenea imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.) SC NSD FACTOR SRL nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, SC NSD FACTOR SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a furnizorului. Clientul va primi inapoi banii incasati de SC NSD FACTOR SRL pentru respectiva comanda (daca comanda a fost contractata in alt mod decat cu plata la livrare). SC NSD FACTOR SRL nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate in cadrul magazinului. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta SC NSD FACTOR SRL in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina furnizorului si service-ului autorizat de acesta. Toate produsele (cand este cazul) sunt insotite de certificatul de garantie original (daca este cazul) emis de furnizorul nostru. In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de SC NSD FACTOR SRL, dar nu si alte despagubiri. SC NSD FACTOR SRL condamna incercarile de frauda si acorda tot sprijinul necesar recuperarii eventualelor pierderi. Fiind de acord cu acest document, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.
Valoarea maxima a obligatiilor societatii SC NSD FACTOR SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de SC NSD FACTOR SRL de la acest client. Dupa expedierea produselor, societatii SC NSD FACTOR SRL nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel.

GRESELI DE TIPARIRE

SC NSD FACTOR SRL si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

GARANTIA PRODUSELOR

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte. Astfel fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului(daca este cazul), care se ocupa direct sau prin reprezentantii sai de service-ul produsului.

TAXE SUPLIMENTARE

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. SC NSD FACTOR SRL nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la office @ aventuria.ro.

CONDITII LEGALE

Site-ul aventuria.ro functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice conflict aparut intre SC NSD FACTOR SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Daca nu reusiti sa clarificati statusul unei comenzi prin mijloacele de comunicare disponibile (telefon 021 224 0337, mobil 0722 386 368, email office @ aventuria.ro) va rugam sa transmiteti o sesizare pe adresa marketing @ aventuria.ro sau sa contactati pe Alex Dumbrava la telefon 0726 740 638.

DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

PLATA CU CARD
Procesatorul de plati pentru plata online cu cardul este NETOPIA Sistem srl;
Suport clienti: 021-305.39.44 (L-V 08-21)
Comercial: 021-209.53.95 (L-V 10-18)
Tehnic: 021-209.53.40 (L-V 10-18)
Fax: 021-305.34.24
[email protected]
Mobilpay


De ce sa lucrezi cu noi | Termeni si conditii