Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Despre noi

Noi, la Aventuria, suntem o echipa de oameni activi, de sportivi amatori si care incurajeaza si sustin practicarea sportului si a miscarii indiferent de varsta, istoric sau nivel de pregatire. De aceea am adunat o paleta diversificata de echipamente, din diferite discipline, oferite de marci de incredere - multe dintre ele testate si folosite de noi in timpul liber, la concursuri sau in calatoriile noastre.

 

Preocuparea noastra nu se opreste insa doar la practicarea sportului. La fel de importanta ca planificarea sejurului, a timpului petrecut la destinatie, este si organizarea calatoriei. Atunci cand calatoresti cu masina, cu bagaje si echipamente suplimentare, vrei sa fii sigur ca nu ai surprize. Si vrei sa fii sigur ca si tu si pasagerii beneficiati de un nivel de confort si siguranta ridicate.

Echipa Aventuria iti ofera solutii complete in acest scop. Reunind producatori de renume si propunand atat varianta cumpararii cat si cea de inchiriere iti dam posibilitatea sa beneficiezi de produse de calitate fara ca bugetul tau de vacanta sa sufere. In plus ai la dispozitie modalitati variate de plata si o sursa de informatii referitoare la echipamentele de transport imbatabila: peste 3000 de clienti care ne-au dat feedback dupa ce au folosit serviciile noastre de inchiriere.


De ce sa lucrezi cu noi | Termeni si conditii