Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Ca si client Aventuria beneficiezi, fie ca e vorba de inchiriere sau de achizitia de echipamente, de cateva atuuri importante:

1. Informatii reale, din practica, despre echipamentele folosite
Unul din marile noastre avantaje este ca la dezechiparea echipamentelor inchiriate clientii ne povestesc despre experienta lor: consum, zgomot, utilitate, ce ar fi vrut sa aiba in plus echipamentele inchiriate etc; iar noi suntem suficient de altruisti si de onesti sa iti oferim aceasta informatie pentru ca tu sa iei cele mai bune decizii;

2. Siguranta in utilizarea echipamentelor
Atunci cand vine vorba de montaj, dupa sute de sisteme instalate, aproape ca le putem monta cu ochii inchisi. Dar nu o facem, stai linistit - furnizorii pe care i-am ales ne pun la dispozitie instructiuni detaliate si avertismente asupra particularitatilor unor modele, astfel incat si tu si noi sa stam linistiti ca montajul a fost corect facut.

3. Echipamente de calitate si sigure
Furnizorii pe care i-am selectat pentru oferta noastra au dovedit de-a lungul timpului grija fata de siguranta si confortul clientului. Fie ca e vorba de solutii de transport sau de lazi frigorice, lanturi de zapada sau alte echipamente, aceste produse inglobeaza experienta de productie a zeci de ani si investitii in cercetare si testare.


De ce sa lucrezi cu noi | Termeni si conditii